Patiser

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de muncă: se caută un patiser iscusit, care să lucreze în capitala Islandei. Trebuie să începeți să lucrați în perioada ianuarie-martie 2017 și trebuie să fiți dispuși să lucrați aici cel puțin un an. Programul de lucru variază: de la 6:00 la 14:00 sau de la 8:00 la 16:00. Uneori veți lucra și în weekend. Vă veți ocupa de pregătirea deserturilor: torturi, ciocolată, tarte. De asemenea, vă veți ocupa de întreaga parte de patiserie și vă veți asigura că totul decurge așa cum trebuie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu, dar și experiență relevantă de cel puțin doi ani. În plus, trebuie să prezentați angajatorului cazierul, dacă vi-l cere și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Angajatorul vă poate pune la dispoziție și un loc de cazare, dacă aveți nevoie.

Pentru alte informații: Lina Andersson, [email protected].

Vă interesează locul de muncă? Trebuie să vă înegistrați pe site-ul  www.vinnumalastofnun.is/eures  și să treceți în dreptul angajatorului „pastry” până pe 1 ianuarie 2017. De asemenea, trebuie să trimiteți și două recomandări de la foștii angajatori și diplomele care să ateste formarea profesională.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments