Parchetar (2 locuri de muncă disponibile)

Unde? Örebro, Suedia

Despre locul de muncă:  se caută un parchetar, care să lucreze atât independent, cât și în echipă, atunci când este cazul, la diferite proiecte. Veți lucra la podele din lemn de diferite tipuri, dar și la podele ude/umede. Ar fi ideal să aveți experiență în a lucra la podele umede.  Este un loc de muncă full-time, permanent. Veți lucra 40 de ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți formare profesională în domeniu. De asemenea, trebuie să aveți experiență relevantă și permis de conducere. Angajatorul își dorește persoane care să vorbească fluent în limba engleză. Preferabil ar fi să fiți dispuși să învățați și suedeză în timp. Nu în ultimul rând, trebuie să comunicați foarte bine într-o echipă și să fiți o persoană sociabilă.

Pentru mai multe detalii despre Suedia și Örebro puteți accesa link-urile următoare: https://sweden.se/, http://www.visitorebro.se/, http://www.flyttatillorebro.se/
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

BBM i Orebro AB

Verkstadsgatan 4
SE-702 27 Örebro
Sverige

E-mail: [email protected]

Web: www.bbmgolvkedjan.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments