Ospatar pentru un fast food

Unde? Capitala Islandei

Despre locul de muncă: se cauta ospatari pentru un fast food. Pe langa faptul ca va veti ocupa de servirea clientilor, veti face si curatenie atunci cand este cazul. Veti lucra in intervalul orar 10:00-17:00, iar o data pe luna va fi nevoie sa lucrati si un weekend.    

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa fiti o persoana deschisa, sociabila, responsabila, care stie sa isi managerieze timpul foarte bine si care intelege ca toti clientii isi doresc comanda cat mai repede. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul nu va poate ajuta in privinta cazarii, asa ca va trebui sa cautati pe cont propriu.

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica folosind link-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa treceti “fast” in dreptul angajatorului

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments