Ospatar

Unde? Torikatu, Kouvola, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta un ospatar pentru un restaurant cu specific nepalez. Va veti ocupa de servirea preparatelor, astfel incat toti clientii sa plece multumiti. Daca sunt satisfacuti, atunci clientii vor veni si a doua oara. Veti lucra in stransa colaborare cu cei de la bucatarie. Veti lucra 37,5 ore pe saptamana, iar locul de munca este disponibil pentru cel putin 12 luni, incepand cu 1 martie 2017

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si finlandeza, veti avea un plus in fata celorlalti candidati, dar nu este o conditie obligatorie. De asemenea, angajatorul prefera persoane cu experienta in domeniu. Trebuie sa fiti o persoana rapida si precisa.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand, pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Prakriti Oy

Torikatu 3, 45100 KOUVOLA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments