Muncitor la ferma

Unde? Sudul Suediei

Despre locul de munca: se cauta un muncitor pentru sezonul de iarna, la ferma. Va veti ocupa de plantarea florilor, de recoltare, de spalarea lazilor. De asemenea, veti avea si  alte sarcini, in functie de cum are nevoie angajatorul. Productia se desfasoara sapte zile pe saptamana, dar veti avea un program astfel incat sa aveti zilele libere corespunzatoare si conform legii. Uneori va fi un volum de munca mai mare, iar alteori mai mic, in functie de comenzile venite de la client.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana responsabila, muncitoare si punctuala. De asemenea, trebuie sa luati in calcul faptul ca uneori s-ar putea sa ridicati greutati, deci trebuie sa aveti o conditie fizica buna. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti suedeza/poloneza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: angajatorul va ofera cazare gratuita cu Wi-fi gratuit. Veti imparti cazarea cu alti colegi.  In fiecare dormitor vor sta doi muncitori. Veti primi echipament de lucru, daca aveti nevoie si vreti. Veti primi salariul in fiecare luna, pe data de 15. Salariul va fi de 90 de coroane pe ora. Angajatorul va poate ajuta in privinta actelor.

Va intereseaza locul de munca? Puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Lennartssons Handelsträdgård AB

Värö 18, 432 65 Väröbacka, Sweden

Telefon: +46 766475271

E-mail: [email protected]

Persoana de contact: Tina Corneliusson

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments