Muncitor intr-un depozit

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de munca: veti lucra intr-un depozit si va veti ocupa de mutarea unor materiale. Veti lucra echipa. Este un loc de munca part-time, ceea ce inseamna ca veti lucra 2-3 ture pe saptamana, in intervalul orar 07:00-15:30.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana muncitoare, responsabila si sa aveti o conditie fizica foarte buna. De asemenea, trebuie sa interactionati foarte bine cu cei din jur, fiind vorba despre munca in echipa. Angajatorul isi doreste sa aveti experienta de cel putin 2 ani in domeniu si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, avand in vedere ca majoritatea colegilor dumneavoastra sunt straini.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] pana pe 23 decembrie 2016. Dupa selectarea CV-urilor va urma un interviu.

Despre angajator:

World of Delights Helsinki Oy

Lentoasemantie 3, Helsinki Vantaa airport, 01530 VANTAA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments