Menajera

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta o menajera care sa lucreze pentru o familie din Helsinki timp de 4-5 luni, incepand de la 1 februarie 2017. Va veti ocupa de ingrijirea micutului din familie, care are un an si 9 luni. Il veti hrani, ii veti schimba hainele cand este nevoie si il veti scoat afara. De asemenea, veti lua baietelul de 4 ani din familie de la gradinita. Uneori va trebui sa scoateti si cainele afara, sa faceti curatenie si sa mergeti la cumparaturi. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, de luni pana vineri.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa va placa copii in primul rand si trebuie sa va pricepeti sa interactionati foarte bine cu ei. Trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata, punctuala si atenta la detalii. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU finlandeza.

Alte informatii: detalii despre salariu sau despre cazare veti primi direct de la angajator.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Korpinen Ulla ja Samuli

00130 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa:  ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments