Descriere: Se va lucra in parcul Kongeparken, cel mai important parc tematic din Norvegia, axat pe 6 valori: invatare, joaca, impartasire, explorare, magie si entuziasm. Se va efectua service pe atractiile parcului si alte activitati de intretinere.

Firma: ROGALAND FRITIDSPARK AS

Ocupatie: Mecanic

Localitate: Ålgård

Cerinte: Calificare, minimum 5 ani experienta. De preferat mecanici de tractoare si alte masini agricole. Operatorii CNC sau alti operatori din ateliere mecanice nu sunt acceptati.

Limbi straine: Limba engleza – bine

Salariu: 150-190 NOK brut/ora (echivalentul a 15,59-19,74 euro brut/ora), in functie de calificare

Alte beneficii: Angajatorul ajuta la gasirea locuintei cu chirie contra unei sume de 3000 NOK/luna (echivalentul a 312 euro/luna)

Durata contract: Temporar, pentru intreg anul 2018 (activitatea se incheie la 21.12.2018, cu posibilitatea de intoarcere in ianuarie 2019, daca ambele parti sunt de acord). Se lucreaza 40 ore/saptamana, program de lucru: 8.00-17.00, cu pauza de pranz de 1 ora si jumatate. Angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se trimite CV Europass in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments