Descriere: Curatarea, deschiderea, eviscerarea si taierea carcaselor de animale (porcine sau bovine), taierea bucatilor de carne pentru o prelucrare ulterioara. Asigurarea standardelor de calitate pe parcursul procesului.

Firma: ADECCO NORGE AS

Ocupatie: Macelar/transator porci sau vite

Localitate: Rudshøgda

Cerinte: Educatie formala in prelucrarea carnii (experienta indelungata poate compensa lipsa educatiei), experienta in sacrificarea animalelor, cunoasterea diferitelor parti ale carnii, cunostinte privind igiena productiei alimentare si HSE, abilitate de a lucra intr-un mediu cu ritmuri inalte si de a lucra cu sarcini repetitive, flexibilitate, dedicare pentru oferirea unei inalte calitati.

Limbi straine: Comunicare in limba engleza-nivel A2, cunoasterea unei limbi scandinave constituie avantaj

Salariu: Salariu si conditii in conformitate cu Legea muncii din Norvegia, 200-250 NOK brut/ora (echivalentul a 21-26 euro brut/ora)

Alte beneficii: Ajutor in gasirea cazarii, ajutor in intocmirea documentatiei si indrumari pentru inceperea carierei in Norvegia, participare la programul Adecco Benefit care include reduceri la marci si produse de calitate de la furnizori selectati, mediu de lucru bun, oportunitati pentru dezvoltare profesionala

Durata contract: 4-5 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului. Program de lucru: 7.00-15.00 sau 15.00-23.00. Lucrul poate incepe la 16 aprilie 2018.

Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza la angajator, la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments