Descriere:  Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Angajatorul danez detine in Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Firma: GREENPEAS, cu adresa: Eskemosevej 8, DK-5853 Oerbaek, Danemarca

Ocupatie: Lucratori in agricultura – culegatori de mazare

Localitate: Vila Nova de Milfontes

Cerinte: Varsta minimă 18 ani; Munca fizica grea, indiferent de clima; Avantaj vorbitorii de limba engleza nivel minim, dar nu este obligatoriu

Limbi straine: Avantaj cei care cunoasc lb. engleza nivel minim, dar nu constituie o cerinta obligatorie

Salariu: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Daca se culege mai mult de 1950 kg in 173 de ore, se va plati, pentru fiecare kg. cules in plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.

Alte beneficii: Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platita de lucrator/pe luna este de 100 – 120 euro, incluzand consumul/ utilitatile. Transportul dus-intors Romania-Portugalia este platit de angajator, urmand sa recupereze banii din salariile platite angajatului. Transportul de la locul cazarii la locul de munca este gratuit fiind asigurat de angajator. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Durata contract: martie – iunie 2019. Program de lucru 30 – 40 ore, 6 zile/saptamana.

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb.romana sau lb. engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: [email protected]. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor – 10 decembrie 2018. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc in prima parte a lunii decembrie 2018, in Slatina. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments