Livrare mancare de la un restaurant

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: un restaurant din capitala Suediei cauta o persoana care sa livreze clientilor mancarea comandata la domiciliu intr-un timp cat mai scurt. Veti lucra in intervalul orar 11:00-23:00, in functie de cum alegeti dumneavoastra. Angajatorul pune foarte mare accent pe flexibilitate. Este un loc de munca full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă:  trebuie sa aveti acces la o bicicleta sau la un scuter. De asemenea, trebuie sa aveti un smartphone cu Internet si trebuie sa aveti dreptul sa lucrati in Suedia. Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbiti fluent in limba engleza SAU in suedeza.

Alte informatii: veti fi platiti saptamanal

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica folosind link-ul urmator: https://www.uber.com/signup/drive/deliver/?city=stockholm&utm_source=arbetsformedlingen&utm_campaign=en-scooter-full-time

Despre angajator:

Uber Sweden AB

Högbergsgatan 26B, 1tr 11620 Stockholm

Telefon: 0844682311

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments