Instalator (10 locuri de muncă disponibile)

Unde? BODØ, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută instalatori, care să lucreze la sisteme sanitare, la sisteme de apă caldă și la sisteme de stropitori. Veți lucra în echipă. 40 de ore pe săptămână. Trebuie să începeți cât mai curând posibil.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu, dar și experiență relevantă. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză SAU într-o limbă nordică. Angajatorul preferă să aveți permis de conducere, pentru a vă deplasa mai ușor către locul de muncă.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 197,5 și 230 de coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul va oferi și bonus pentru cazare și relocare. Veți plăti pentru cazare între 3.000 și 3.500 de coroane pe lună. Pentru mai multe detalii, aveți la dispoziție: Thomas Qvam Tømmerås / +47 466 32 775 și e-mail: [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Puteți să vă înregistrați pe site-ul https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=126 cât mai curând

Despre angajator:

BNS Bemanning

Teglverkveien 15 8006 BODØ

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments