Inginer instrumente de măsurare. Unde? Lørenskog, Norvegia

Descriere:
Companie specializata in instrumente de masurare a poluarii aerului si furnizor important de instrumente in acest domeniu, avand reprezentante pentru: TAPI (instrumente avansate de poluare Teledyne), GRIMM Aerosol Technik, MOCON de baza, DIGITEL Electronik. Operarea unei retele de masurare care cuprinde: verificari de intretinere si de calibrare de rutina a analizoarelor NOx (T200) si CO, calibrare dinamica si GPT, verificare de monitoare de praf, repararea instrumentelor, mentinerea statiilor de masurare operationale.

 

Locul de munca se afla in Oslo, dar este necesara si deplasarea in alte parti ale Norvegiei.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă?

Licenta sau master in domeniu, experienta, capacitate de a citi manuale tehnice si a comunica in limba engleza, permis conducere cat. B, buna cunoastere a Grimm EDM 180, FH 62 I-R, TEOM si a analizoarelor Serinius, experienta administrativa si in vanzari.

Limbi străine:

Limba engleza (fluent-scris si vorbit), limba norvegiana sau o limba scandinava ar putea reprezenta un avantaj în fața celorlalți candidați

Salariu:

60 000-100 000 euro brut/an, in functie de calificari si experienta. Salariul se plateste o data/saptamana

Alte beneficii:

Asistenta relocare, posibilitate de promovare si de a participa la cursuri de formare in strainatate.

Durata contract:

Nedeterminata. 40 ore/saptamana

Cum să aplicați?

Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]. Informatii suplimentare la dl. Martin Furevik, telefon: +47 9969 5568.

Despre angajator:

Industriell Måleteknikk AS
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments