Frizer/barbier

Unde? HAUGESUND, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un frizer/barbier, care sa lucreze 7,5 ore pe saptamana, cate 5 zile pe saptamana. Contractul este disponibil pentru 3-6 luni, dar in functie de cum va intelegeti cu angajatorul, acesta poate fi prelungit.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa aveti formare profesionala  si o atitudine relaxata si pozitiva. Angajatorul isi doreste sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca intelegeti o limba Nordica, atunci veti avea un plus in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: angajatorul isi doreste sa incepeti cat mai curand posibil. Salariul de baza va fi de 28.000 de coroane pe luna, peste care se adauga bonusuri, in functie de vanzari si client. In cazul in care aveti nevoie, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati.  Daca aveti si alte intrebari, puteti folosi numarul de telefon +4741364486, Sinisa Marjanovic.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected], pana la finalul lui martie

Despre angajator:

Barbershop Hau AS

Strandagata 123
5527 HAUGESUND
Telefon: 41364486
E-mail: [email protected]

Web: http://barberjobs.co.uk/job/barbershop-hau-as-13-barbermale-hairdresser/

Haugesund este un oras micut, dar foarte frumos. Daca vreti mai multe detalii despre acest oras, puteti accesa site-ul: www.haugesundkommune.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments