Fermier/Persoană care să se ocupe de mulsul vacilor

Unde? JOUTSA, Finlanda

Despre locul de muncă: veți lucra într-o fermă în care există circa 500 de vaci. Vă veți ocupa de mulsul vacilor zi de zi, dar și de alte lucruri, în funcție de cerințele angajatorului. Este un loc de muncă temporar deocamdată, dar în funcție de cum discutați cu angajatorul, poate deveni unul permanent. De asemenea, este un loc de muncă cu normă întreagă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a mulge vacilor cu ajutorul unor ustensile modern. De asemenea, trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză. Dacă aveți cunoștințe în domeniul veterinar, atunci veți avea un plus în fața celorlalți candidați.

Alte informații: angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați, dacă nu aveți deja cazare. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta și dacă veniți în Norvegia împreună cu familia.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

Uudentalontila Onali Juha-Matti

Uudentalontie 87, 19650 JOUTSA

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments