Femeie de serviciu

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta o femeie de serviciu, care sa se ocupe de treburile casnice. Veti face curatenie, veti spala, veti organiza lucrurile in casa, veti face cumparaturi (cand e cazul) . Uneori veti ajuta cei doi copii ai familiei la diferite lucruri, daca este nevoie. Programul este unul flexibil. 

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul isi doreste o persoana cu o minima experienta in domeniu, care sa nu fumeze si care sa fie responsabila si punctuala. De asmenea, veti fi platiti in functie de experienta, iar salariul se poate negocia direct cu angajatorul.

Va intereseaza locul de munca? Puteti accesa site-ul https://www.greataupair.com/register/ pentru a va inregistra

Daca doriti sa aflati mai multe despre Oslo, puteti accesa link-ul urmator: https://www.visitnorway.com/places-to-go/eastern-norway/oslo/ 

Despre angajator:

O familie ortodoxa din Oslo, cu doi copii. Parintii au circa 40 de ani si doi copii.  Nu exista animale in casa.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments