Femeie de serviciu

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută o femeie de serviciu care să facă curat: să spele geamuri, să spele pe jos, să se asigure că oglinzile sunt curate, să spele lenjeriile și draperiie când este cazul. Este un loc de muncă cu normă întreagă și angajatorul dorește să începeți cât mai curând. Inițial, contractul va fi pe 3 luni. Ulterior, împreună cu angajatorul veți decide dacă prelungiți contractul sau nu.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să acordați atenție detaliilor și să faceți curat foarte bine. De asemenea, trebuie să comunicați fluent în limba engleză și trebuie să lucrați foarte bine în echipă.

Alte informații: dacă lucrați peste program, orele suplimentare se plătesc cu 40%. În plus, angajatorul vă oferă cazare și masă.  Pentru mai multe detalii: David Mathisen la numărul de telefon +358 505870763 sau e-mail on [email protected].

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail următoare: [email protected] cât mai curând

Despre angajator

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
Telefon: +358 505870763
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments