Electrician (10 locuri de muncă disponibile)

Unde? BODØ, Norvegia

Despre locul de muncă: este un loc de muncă în regim full-time. Vă veți ocupa de instalarea sistemelor cu voltaj înalt din clădiri nou construit, în funcție de cum are angajatorul contracte. Programul va fi de 8 ore pe zi, adică 40 de ore pe săptămână. De asemenea, puteți opta să lucrați 6 săptămâni câte 50 de ore pe săptămână, pentru ca apoi să aveți liber 2 săptămâni. Angajatorul dorește să începeți cât mai curând. Contractul va fi pentru 6-12 luni la început, dar poate fi prelungit, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu, dar și experiență relevantă. Angajatorul dorește să puteți comunica fluent în limba engleză. Majoritatea colegilor dumneavoastră sunt veniți din alte țări, așa că cel mai ușor mod de a comunica este în limba engleză.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 175  și 210 de coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul va oferi și bonus pentru cazare și relocare. Veți plăti pentru cazare între 3.000 și 3.500 de coroane pe lună. În același timp, angajatorul vă oferă posibilitatea ca în timpul liber să desfășurați diferite activități recreative, precum pescuitul.  Pentru mai multe detalii, aveți la dispoziție: : Petter L. Danielsen phone +47 975 80 850 sau Thomas Q. Tømmerås +47 466 32 775E-mail: [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Puteți să vă înregistrați pe site-ul https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=126  cât mai curând

Despre angajator:

Bemanning Nord AS, BNS

Vefsnveien 11 8657 MOSJØEN

Telefon: 46632775

Fax: 75171799

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments