Descriere: Veti lucra in departamentul de geriatrie al spitalului din Haugesund, care este organizat ca o unitate proprie in cadrul clinicii medicale. Sectia are 8 paturi si servicii in ambulatoriu. Colaborati cu comunitatile inconjuratoare in diferite servicii geriatrice (discutii interdisciplinare, servicii geriatrice ambulatorii). Se lucreaza independent, structurat si eficient intr-un mediu aglomerat, cu provocari profesionale.

Firma: HELSE FONNA HF

Ocupatie: Consultant medicina geriatrica

Localitate: HAUGESUND

Cerinte: Specializare in medicina interna si medicina geriatrica, experienta relevanta in spital, bune abilitati de cooperare, interes pentru profesionalism, calitate si precizie.

Limbi straine: Limba norvegiana-minimum nivel B2

Salariu: Salariu prin acord

Alte beneficii: Ajutor in gasirea cazarii, contracte bune de pensie si de asigurare, se poate aranja curs pentru imbunatatirea cunostintelor de limba norvegiana

Durata contract: Nedeterminata, norma intreaga. Angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se aplica pe link-ul: https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3738991432&culture_id=NN-NO&company_id=5253&link_source_id=0

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments