Cameristă

Unde? Nordul Norvegiei

Despre locul de muncă: se caută cameristă pentru un hotel din nordul Norvegiei. Este un loc de muncă cu normă întreagă și este disponibil până la sfârșitul anului. În funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, contractual poate fi prelungit. Vă veți ocupa de pregătirea camerelor pentru venirea oaspeților și vă veți asigura că aceștia au mereu în cameră prosoape, lenjerie și că e curățenie mereu.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu și trebuie să vorbiți limba engleză la un nivel bun, având în vedere că s-ar putea să interacționați cu oaspeții, iar aceștia sunt majoritatea străini. De asemenea, trebuie să fiți o persoană atentă la detalii, pentru ca totul să fie în regulă.

Ce oferă angajatorul? un salariu cuprins între 26.000 și 27.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. De asemenea, angajatorul vă pune la dispoziție cazare și masă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul până pe 31 august 2016 pe adresa de e-mail [email protected]

Pentru alte informații: David Mathisen +358 505870763 sau  e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
8250 ROGNAN
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway NUF este o agenție de recrutare de personal pentru diferite companii.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments