Cameristă

 
Unde?
Helsinki, Finlanda

 
Despre locul de muncă:
-se caută cameristă pentru un loc de muncă cu jumătate de normă, la un hotel de lux din Helsinki. Veți lucra în intervalul orar 18:00-21:30, de luni până duminică. Printre îndatoririle dumneavoastră se vor număra: curățenie în camerele de hotel și asigurarea unor condiții cât mai bune pentru clienți (schimbarea prosoapelor și a lenjeriei). Acest loc de muncă vă solicită fizic, așa că trebuie să aveți o condiție fizică foarte bună. Trebuie să fiți o persoană muncitoare și bine organizată, pentru a avea grijă de toate camerele care vă sunt desemnate.


-trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de clienți, întrucât clienții satisfăcuți și mulțumiți reprezintă un plus pentru acest hotel. De preferat este să aveți experiență în a lucra drept cameristă într-un hotel.
-angajatorul dorește să vorbiți limba engleză fluent, pentru că majoritatea turiștilor sunt străini. Dacă știți și finlandeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

 
-vă interesează locul de muncă? Atunci puteți aplica prin completarea formularului pe care îl găsiți deschizând link-ul: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=2141
-pentru mai multe informații, puteți să contactați echipa de recrutare de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-16:00, la numărul de telefon: 040 661 4150 sau pe adresa de e-mail [email protected]

 
-lucrând la acest hotel, aveți posibilitatea de a participa la diferite training-uri de îmbunătățire a abilităților personale referitoare la locul de muncă de cameristă. În plus, veți lucra într-un mediu primitor și prietenos, într-o echipă foarte comunicativă și deschisă. Angajatorul realizează frecvent sondaje de opinie în rândul clienților, referitoare la gradul de satisfacție în urma șederii în acest hotel.

 
Despre angajator:
SOL Palvelut Oy
00100 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments