Bucatar sef

Unde? FOSNAVÅG, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar sef, care sa conduca bucataria unui local din FOSNAVÅG. Va veti ocupa de pregatirea bucatelor pentru clienti si in acelasi timp va veti asigura ca totul decurge foarte bine. Uneori va trebui sa va asigurati ca aveti toate ingredientele necesare in camara. Altfel, trebuie sa vorbiti cu angajatorul despre acest aspect si nu uitati ca bucataria trebuie sa fie mereu curata. Veti pregati mancare atat in regim a la carte, cat si pentru diferite evenimente. In local se servesc doar pranzul si cina.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta ca bucatar si trebuie sa puteti lucra productiv, astfel incat sa nu se piarda foarte mult din ingredientele pe care le aveti la dispozitie. Angajatorul doreste sa se foloseasca tot ce poate fi folosit. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in norvegiana si trebuie sa puteti fi un lider excelent si o persoana comunicativa.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=28206 pana pe 1 februarie 2017

Despre angajator:

Verto Norge AS (for kunde)

6090 FOSNAVÅG

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments