Bucătar
Unde? Stavanger, Norvegia
Despre locul de muncă: se caută un bucătar pentru un hotel din apropiere de Stavanger. Este un loc de muncă cu normă întreagă, disponibil începând cu 1 iunie 2016 și până pe 31 august 2016. Contractul poate fi prelungit după această perioadă, în funcție de înțelegerea dumneavoastră cu angajatorul.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificat drept bucătar, trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență relevantă în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica în limba engleză. Uneori va trebui să interacționați cu clienții, iar aceștia sunt, în mare parte, străini. Cunoașterea oricărei alte limbi nordice poate constitui un avantaj pentru dumneavoastră.

 
Salariu: între 27.000 și 29.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări.

 
Cazare și masă: sunt asigurate de angajator.

 
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până pe 31 mai 2016.

 
Pentru mai multe informații:
David Mathisen +358 505870763 sau e-mail pe adresa [email protected]

 
Despre angajator:
Job Norway NUF
4100 JØRPELAND
E-mail: [email protected]
Web: www.jobnorway.no

 
Job Norway NUF este o agenție de recrutare de personal din Norvegia. În prezent caută un bucătar pentru un hotel de dimensiuni medii din Stavanger. Pentru mai multe informații despre Stavanger aveți la dispoziție link-ul: www.regionstavanger.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments