Bucatar

Unde? OLDEDALEN, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar pentru un local pentru sezonul turistic 15 mai – 30 august 2017. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, contractul poate fi renegociat si prelungit. Va veti ocupa de imbunatatirea meniului, dar si de prepararea bucatelor. Veti pregati mancare a la carte, dar si pentru banchete (gustari)

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se cauta in special femei, pentru ca angajatorul isi doreste sa ajunga la un procent de 50-50% femei/barbati in bucatarie, astfel incat sa existe un echilibru. Angajatorul isi doreste sa aveti experienta ca bucatari. Nu este neaparat nevoie sa aveti pregatire in domeniul, dar aceasta poate constitui un avantaj. De asemenea, trebuie sa aveti cunostinte solide de limba engleza.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected], pan ape 15 februarie 2017.
Despre angajator:

Briksdalsbre Fjellstove AS

6791 OLDEDALEN
E-mail: [email protected]

Web: www.briksdal.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments