Bucătar

Unde? Sætre, la 50 de km vest de Oslo

Despre locul de muncă:  veți lucra ca bucătar într-un restaurant din Sætre, care se află la doar 50 de km vest de Oslo, capitala Norvegiei. Restaurantul are 40 de locuri în interior și 60 de locuri afară. Veți pregăti mâncare a la carte pentru clienți. Programul pentru clienți este de marți până duminică, în intervalul orar 13:00-21:00. Este un loc de muncă permanent, full-time. Veți avea posibilitatea de a lucra în ture.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți formare profesională ca bucătari și trebuie să înțelegeți cât de importantă este munca în echipă. De asemenea, trebuie să lucrați repede și eficient și trebuie să puteți începe de pe 1 noiembrie 2016.  Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, întrucât echipa este una internațională.

Alte informații: angajatorul vă poate puna la dispoziție un loc de cazare într-un apartament, dacă aveți nevoie. Pentru alte informații: Kevin, tlf. 32 79 15 15

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând

Despre angajator: 

Freyborgstua AS

Storsandveien 73
3475 SÆTRE
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments