Bucatar care sa prepare sushi

Unde? Aalesund, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar care sa prepare sushi. Veti lucre la un local din Alesund si va veti ocupa de tot ceea ce inseamna pregatirea sushi, dar si a bucatelor pe baza de peste/scoici. Veti pregati mancare si pentru catering. Va veti asigura constant ca este curatenie in bucatarie si veti verifica stocul de ingrediente.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa va pricepeti la pregatirea sushi si trebuie sa dati mancarii un gust excelent. Angajatorul prefera persoane care au experienta in domeniu si/sau formare profesionala, de preferat. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana sociabila.

Alte informatii: salariul va fi de 28.000 de coroane pe luna. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], impreuna cu cateva fotografii cu sushi pregatit de dumneavoastra.

Despre angajator: 

Fisketorget Delikatesse AS

c/o Sjømat Kompaniet AS
Postboks 9090
6023 ÅLESUND
Telefon: 979 75 597

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments