Brutar

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de munca: se cauta un brutar care sa lucreze in intervalul 3:00-10:00 sau 03:00-11:00. Va veti ocupa de pregatirea produselor de panificatie, dar totodata si de pregatirea unor prajituri. Locul de munca nu este full-time. Veti lucra 75% dintr-o norma intreaga. Locul de munca este disponibil este disponibil imediat.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta ca brutar. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana deschisa, sociabila, punctuala si responsabila. Daca este nevoie, trebuie sa puteti adduce angajatorului cazierul. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in islandeza. Angajatorul isi doreste flexibilitate: sa puteti lucra in ture, daca e nevoie.

Puteti aplica folosind link-ul urmator www.vinnumalastofnun.is/eures   pana pe 1 martie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments