Asistentă medicală

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: veți lucra într-o grădiniță la care vin copii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. Așadar, veți interacționa foarte mult cu cei mici. Veți începe să lucrați de pe 1 august 2016. Locul de muncă este cu normă întreagă, temporar. În funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, locul de muncă poate deveni unul permanent. 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți formare profesională recunoscută în Finlanda ca asistent/ă medical/ă. În plus, trebuie să comunicați fluent foarte bine în limba engleză, pentru că instituția educațională a fost gândită doar pentru limba engleză. În plus, trebuie să vă placă să lucrați cu cei mici și trebuie să vă placă să lucrați într-o echioă. Nu în ultimul rând, trebuie să știți să folosiți aplicațiile Microsoft.

Alte informații: dacă după selecția CV-urilor veți fi selectați, s-ar putea să fiți nevoiți să prezentați angajatorului și cazierul. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul, la interviu.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

Carousel Nursery Oy

00180 HELSINKI

Web: www.carouselnursery.fi

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments