Asistent pentru o persoana cu dizabilitati

Unde? Lauttasaari, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta un asistent pentru o persoana cu dizabilitati care are dificultati in a face anumite lucruri singura. Este un loc de munca cu norma intreaga, permanent. Veti lucra in ture in timpul saptamanii. Veti lucra dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, dar si in weekend uneori. Locul de munca este disponibil incepand de pe 29 august 2016.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti grija de persoana pentru care veti lucra. Uneori va trebui sa conduceti, deci trebuie sa aveti un permis de conducere valabil. De asemenea, trebuie sa aveti o conditie fizica buna. Angajatorul nu doreste sa aveti experienta neaparat, cat sa ii intelegeti nevoile si cum sa aveti grija de ceea ce ii trebuie.

Alte informatii:   salariul este de 10,70 euro pe or. Cand veti lucra dupa-amiaza, veti fi platit cu 15% in plus, iar noaptea cu 30% in plus. Pentru sambata veti primi cu 20% mai mult, iar pentru duminica veti fi platiti dublu.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV in limba engleza la : [email protected] dar si o scurta scrisoare de intentie, in care sa mentionati ce ati mai lucrat pana acum

Despre angajator:

Niemelä Pyry

00530 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments