Asistent bucatarie

Unde? Hardanger, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta doi asistenti pentru o bucatarie din Hardanger. Este vorba despre doua locuri de munca full-time. Va veti ocupa de spalarea vaselor, va veti asigura ca este curatenie in bucatarie si, in acelasi timp, veti ajuta bucatarul atunci cand are nevoie (curatat legume, de exemplu)/ Locurile de munca sunt disponibile in perioada 1 mai – 31 august 2017, insa in functie de cum va intelegeti cu angajatorul, contractul poate fi prelungit.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. De asemenea, trebuie sa fiti persoane responsabile, sociabile si muncitoare. Trebuie sa aveti o conditie fizica buna, avand in vedere ca veti lucra stand in picioare.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 25.000 si 26.500 de coronae pe luna, in functie de experienta si calificari. Orele lucrate suplimentar se platesc cu 40% in plus. Angajatorul ofera si cazare. Pentru alte informatii: David Mathisen at +358 505870763 sau [email protected]

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9 51004 Tartu, Estland 9999 UTLAND

E-mail: [email protected]

Persoana de contact:  Mr. David Mathisen, Telefon: +358 505870763

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments