Asistent bucatarie

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de munca: se cauta personal pentru bucatarie in Reykjavik. Veti lucra in ture, de luni pana vineri, in intervalul orar 11:20, respective 18:00-02:00, iar in weekend de la 11:00 la 21:00 si de la 21:00 la 6:00, cu zilele libere aferente, bineinteles. Puteti opta pentru un loc de munca full time sau part-time.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana proactiva in bucatarie. E important sa intelegeti ca echipa conteaza foarte mult. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca echipa este una internationala.

Alte informatii: salariul va fi de 300,000 coroane islandeze pe luna. Angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, in caz ca nu aveti unul deja.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa treceti “ali” in dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments