Ajutor pentru bucatarie

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta personal pentru bucataria unui restaurant din Islanda. Este nevoie de o persoana care sa faca pizza. Se ofera atat locuri de munca part-time, cat si full-time, in functie de cum aveti nevoie.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa puteti lucra foarte bine intr-o echipa. De asemenea, trebuie sa tineti minte ca e important sa va si distrati la lucru, pentru ca angajatorul isi doreste o echipa unita, care sa comunice foarte bine. Nu in ultimul rand, trebuie sa comunicati fluent in limba engleza.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand si treceti “xo” in dreptul angajatorului. Trebuie sa completati acest formular pan ape 17 septembrie.

Despre angajator:

XO VEITINGASTAÐUR LEITAR AÐ STARFSFÓLKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments