La propunerea Facultatii de Medicina Dentara, Senatul Universitatii „Ovidius” din Constanta i-a acordat, vineri, 25 mai, titlul de Doctor Honoris Causa doamnei prof. dr. Eeva Widström din Finlanda, pentru sustinerea imaginii Facultatii de Medicina Dentara în Europa, prin numeroase articole stiintifice publicate în revista „Oral Health and Dental Management”, publicatie creata de prof.univ.dr. Corneliu Amariei, transmite Infostar.

Evenimentul s-a înscris în sirul actiunilor Congresului International de Sanatate Oro – Dentara si Management în Euro-Regiunea Marii Negre, organizat de Facultatea de Medicina Dentara, în colaborare cu Asociatia Româna de Sanatate Publica Oro-Dentara si care a a ajuns la a X-a editie, precum si celui de-al II-lea Congres de Ergonomie, Preventie si Management Performant în Medicina Dentara.

Rectorul Universitatii „Ovidius”, prof.univ.dr. Danut Tiberius Epure, a declarat cu acest prilej ca noul titlu acordat prof.dr. Eeva Widström se înscrie în traditia universitatii de a-si îmbogati comunitatea cu personalitati de marca, cu importante contributii în dezvoltarea actului educational si al cercetarii, ca semn al aprecierii întregului corp profesoral.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments