Rapid va intalni MyPa in Europa LeagueEchipa de fotbal Rapid București a plecat astăzi în Finlanda, acolo unde mâine seară, de la ora 19.30, joacă manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa. În tur, la București, Rapid a învins cu 3-1.

Rapid forțează mâine calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău pornește ca favorită în fața finlandezilor de la MyPa. Cu toate acestea, giuleștenii se tem de returul de mâine seară.

„O să fie mai greu în Finlanda pentru că vom juca pe teren sintetic şi nu suntem obişnuiţi. Mă aştept la un meci de luptă cu o echipă periculoasă la fazele fixe.

Dar nu ne sperie pentru că avem jucători de valoare. Emoţii sunt pentru că meciul va fi dificil şi ne dorim foarte mult o calificare.

„Din păcate avem probleme medicale, Burcă şi Roman sunt accidentaţi, la fel şi Pancu. Nu sunt accidentări grave, dar nu îi vom putea folosi în acest meci”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Rapidului, care a mai adăugat că are încredere în continuare în Călin Albuț, portarul adus de el de la FCM Târgu Mureș:

„Am mare încredere că Albuţ ne va ajuta. Acum este afectat, normal. A avut emoţii, a fost sub o presiune foarte mare în Giuleşti, pentru că el a venit ca o soluţie la Rapid şi s-a trezit titular dintr-o dată. .

Noi ne gândim să mai aducem un portar foarte valoros. Nu e vorba despre Pantilimon, nu cred că putem să îl luăm. Sunt mai multe variante, o să luăm decizia cea mai bună”.

Articol preluat de pe evz.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments