Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Finlanda, pentru care va organiza o selecţie în municipiul Piteşti în zilele de 31.01.2012 şi  01.02. 2012 la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 9. Angajatorii finlandezi ofera 40 de locuri  de muncă pentru recoltarea de căpşuni, zmeură, fructe de padure, mazăre, cartofi. Durata contractului de muncă este de la 2 la 6 săptămâni, timpul de lucru fiind de 40 de ore pe săptămână, iar salariul de 7,64 euro/oră. Angajatorul solicită femei cu vârsta minimă de 18 de ani, apte de muncă, de preferat care au mai lucrat în domeniul agricol în Spania sau în alte ţări şi care să aibă cunoştinte minime de limba engleză (se accepta şi grupuri de 2-3 persoane în care o persoană să cunoască limba engleză).

De asemenea, pot participa la aceasta selecţie persoane din mediul rural, înscrise în prealabil în baza de date EURES a AJOFM Argeş, şi care fac dovada că au experienţă de lucru în domeniul agricol (adeverinţă de ROL eliberată de primăria de domiciliu, certificat de calificare profesională eliberat de un furnizor de servicii autorizat).

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în baza de date a AJOFM Argeş cu un dosar care să cuprindă: copie act de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea apt pentru muncă) şi Curriculum Vitae. Solicitantele se vor prezenta la selecţie cu cartea de identitate în original şi copie, un Curriculum Vitae în limba engleză şi un act care să ateste experienţă în agricultură (în Spania sau altă ţară).

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments