Nackteinkauf Grenzmarkt Süderlügum

Intamplator am fost si eu la shopping dar la Lidl. Nu stiam de ce era suspect de multa foiala prin oraselul ala …

Câteva zeci de germani şi danezi erau pregătiţi sâmbătă să facă totul sau aproape totul pentru a primi bonuri de cumpărături cu reducere acordate primilor clienţi care se prezentau complet dezbrăcaţi la deschiderea unui supermarket din nordul Germaniei, a anunţat poliţia, relatează AFP.

 

 

Atunci când uşile magazinului s-au deschis, la ora locală 10.00 (11.00, ora României), aproximativ 70 de nudişti au invadat raioanele unui supermarket cu preţuri reduse din localitatea Süderlügum, la frontiera dintre Germania şi Danemarca, a declarat pentru AFP un funcţionar din cadrul poliţiei din Leck.

Nackteinkauf Grenzmarkt SüderlügumMagazinul a promis că va oferi bonuri în valoare de 2.000 de coroane (270 de euro) primilor 100 de clienţi, germani şi danezi majoritatea, care şi-au umplut imediat cărucioarele cu alimente şi băuturi de tot felul, sub privirea a aproximativ 250 de spectatori pasivi.

„Totul s-a desfăşurat în linişte”, a explicat poliţia, care nu a procedat la nicio arestare, în absenţa tulburării ordinii publice sau din motive sexuale. „Supermarketul s-a organizat dinainte pentru a securiza operaţiunea, mobilizând un important cabinet de avocaţi”, a precizat sursa citată.

Nackteinkauf Grenzmarkt Süderlügum

Nackteinkauf Grenzmarkt Süderlügum

Nackteinkauf Grenzmarkt Süderlügum


Articol preluat de AICI + alte surse

Comentati folosind contul Facebook

comments