Scandal monstru la finalul meciului dintre Manchester City şi Ajax Amsterdam, desfăşurat marţi seara în Grupa D a Ligii Campionilor şi încheiat la egalitate, scor 2-2.Arbitrul danez Peter Rasmunssen a reuşit să-i scoată din minţi pe Roberto Mancini şi jucătorii campioanei Angliei după ce a anulat gazdelor un gol perfect valabil la 2-2 în finalul partidei, iar în ultimele minute a închis ochii la un fault în careu comis asupra lui Mario Balotelli.

”Centralul şi tuşierul au avut o noapte proastă. Ar fi trebuit să fie validat golul lui Aguero. Am fost aproape de miracolul pe care l-am meritat. Aşa am luat un singur punct şi cred că aventura noastră în Liga Campionilor a luat sfârşit”, a declarat Mancini pentru Sky Sports după meci.

Tehnicianul italian a apreciat că echipa sa a făcut un joc bun, mai ales în repriza a doua când au reuşit să întoarcă rezultatul de la 0-2.

”Ne-am creat numeroase ocazii şi chiar am marcat de trei ori, pentru că şi golul lui Aguero a fost valabil. Arbitrajul însă a fost foarte slab. Nu-mi dau seama cum un arbitru de margine poate să nu acorde gol valabil la o astfel de fază”, a tunat Mancini.

Managerul italian al campioanei Angliei a alergat după meci pe teren spre brigada daneză de arbitri cerând socoteală centralului Rasmussen pentru erorile comise.

”I-am strigat că a fost gol valabil şi l-am felicitat pentru eroarea comisă. Nu am văzut bine faza cu faultul asupra lui Balotelli, dar băieţii mi-au spus că şi acolo a fost fault clar în careu”, a explicat Mancini.

Incidentul de la final ar putea avea urmări pentru italian, delegatul UEFA Ivan Borisov şi observatorul partidei Roberto Rosetti urmând a trimite un raport către forul european de specialitate.Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, a fost suspendat o etapă după un incident similar petrecut în sezonul 2010-2011 la capătul unei partide cu Barcelona.

Articol preluat de pe OnlineSport.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments