http://mascontext.com/wp-content/uploads/2010/03/05_farming_the_air_cover1.jpgPe alt site, userul Gmax vine cu niste precizari in ceea ce priveste salarizarea in agricultura.

„Am sa dau mai jos un link pentru cei care au inceput in fermele din Dk mai devreme sau mai tarziu, un document de la 3F site-ul 3F unde puteti vedea salariul minim care trebuie sa il luati aici, acest document putand fii printat si arata angajatorului de exemplu ca sa stie si el cam ce salar sa va dea ( de obicei nu stiu ).urmariti KAPITEL A-B-C :  LØN paginile 8-9-10-11, sunt enumerate si diferite sporuri si multe altele, sper sa fie de ajutor cat de cat.

Important: daca angajatorul are o intelegere cu 3F-ul este obligat sa va plateasca minimul din acest document.

Eu va recomand sa nu aceptati salarii mai mici de atata, cereti doar ce e legal aici, pentru ca se va ajunge ca si in Spania, Italia etc. unde sunt ” salarii speciale pentru imigranti”. Daca esti in Dk si lucrezi legal atunci primeste si un salar legal, nu un salar de imigrant.

PS: acest document nu se adreseaza „maestrilor intelepciunii” care le stiu pe toate din lumea aceasta si lumea de apoi.”
http://forsiden.3f.dk/assets/pdf/SD384983611.PDF

Comentati folosind contul Facebook

comments