pustiul minune al tenisului clujean e chemat sa i infrunte pe danezi patrick ciorcila vaCăpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb, a anunţat că „tricolorii” se vor baza pe serviciile juniorului la meciul cu Danemarca.
Tenismanul junior Patrick Ciorcilă, în vârstă de 16 ani ( locul 988 ATP), a fost convocat în lotul „tricolorilor” pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca, programat în perioada 1-3 februarie, la Cluj.
„Rămânem consecvenţi ideii de a aduce un junior în rândul echipei de Cupa Davis. Astfel, după prezenţele în echipă ale lui Alex Ghilea şi Florin Brăguşi, acum va lua contact cu echipa şi juniorul Patrick Ciorcilă. Acesta a avut un an foarte bun şi este unul dintre cei mai în formă tineri jucători români”, a declarat Ciprian Porumb, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României.
Meciul dintre România și Danemarca, din cadrul turului întâi al Grupei I Euro/Africa din Cupa Davis, va avea loc în perioada 1-3 februarie, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Articol preluat de pe http://citynews.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments