Preşedintele PSD, Victor Ponta, aflat în SUA, a respins, în timpul unei intervenţii televizate, speculaţiile conform cărora deplasarea sa la Washington fără Crin Antonescu ar fi cauzată de presupusele tensiuni din USL.

[error]Ponta, nu este decat ucenicul lui Iliescu. „Omul, este robul educatiei primite.” – Cicero[/error]

[important]Aveti mai jos un video bonus despre Crin … O sa intelegeti voi motivul pentru care el sta acasa. Se spune ca noua lui porecla este „Lenesul” deoarece de mai multe ori a fost cel mai chiulangiu parlamentar. El participa la una din 20 de sedinte. [/important]

„Nici vorbă de aşa ceva. Am decis în USL ca în astfel de vizite să meargă doar unul dintre liderii USL, iar celălalt să rămână în ţară, pentru că situaţia din România solicită acest lucru. Domnul Antonescu va merge în perioada următoare în Olanda, pentru a discuta despre Schengen şi alte critici aduse de guvernul olandez. De asemenea, eu voi merge în Danemarca, ţară care deţine preşedinţia UE, acolo unde este un premier socialist, pe sprijinul căruia ne putem baza în obiectivele noastre la nivel european. Şi eu şi Crin Antonescu acţionăm de aşa natură încât să dovedim că doi oameni sunt mai buni decât unul” a spus preşedintele PSD.

„Opozitia este la fel de unita ca si acum un an. Toti cei trei co-presedinti suntem supusi in fiecare zi dezinformarilor. Pentru puterea actuala nu exista alta speranta de a se salva decat dezbinarea opozitiei. Vom fi categoric impreuna tocmai pentru a nu da nicio sansa celor aflati la putere sa nu raspunda in fata romanilor. Sunt 101% pentru unitatea opozitiei” a mai sustinut Victor Ponta.

Articol preluat de AICI

[important]Iar aici aveti video-ul promis. E de la ultima campanie electorala dar totusi a candidat la presedintie si probabil va ravni la post si la alegerile e anul acesta.[/important]

Comentati folosind contul Facebook

comments