O mureşeancă candidează la alegerile locale din Danemarca

Victoria Voda este primul candidat de nationalitate romana la alegerile locale din municipiul Copenhaga. Alegerile vor avea loc in data de 21 noiembrie.

Victoria candideaza pentru a fi reprezentanta celor care isi doresc un nivel de trai mai ridicat, pentru imbunatatirea serviciului public, pentru ca primaria sa depuna un efort mai mare pentru ca locuitorii internationali sa isi atinga potentialul in societate si pentru a oferi studentilor si antreprenorilor posibilitati mai mari de a isi atinge visurile.

Victoria considera ca tonul dezbaterii publice pe temele de imigratie si tendintele populistice din politica daneza fac ca locuitorii internationali si danezi sa iasa in pierdere ca societate metropolitana.

Victoria s-a nascut pe 24 decembrie 1989. A primit numele Victoria pentru ca a supravietuit o nastere prematura cu complicatii impreuna cu mama ei, in timp ce tatal lua parte la revolutia pentru democratie din 1989. Părinții ei s-au mutat în Insulele Feroe, cand ea avea vârstă de 11 ani. Si-au luat viata de la inceput ca muncitori necalificati si cu timpul au devenit cetățeni bine integrați care contribuie activ la societatea din Insulele Faroe.

Victoria s-a mutat în Copenhaga în 2010, pentru a studia Business Administration si Commercial Law la Copenhagen Business School. Vorbeste 6 limbi, dintre care 4 fluent, lucreaza de la varsta de 14 ani, a calatorit in 30 de tari pe 5 continente si are 4 ani de experienta politica. Victoria a reprezentat Danemarca in liga studenteasca a partidului Popopular European care are 1,6 milioane de membri in Europa.

Articol preluat de aici.

Comentati folosind contul Facebook

comments

Related Posts

Danemarca are în plan construirea unei insule în apropiere de Copenhaga

Danemarca are în plan construirea unei insule în apropiere de Copenhaga

10 curiozități despre Copenhaga, Danemarca

10 curiozități despre Copenhaga, Danemarca

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *