Steaua le dă fiori norvegienilor de la Molde. Scandinavilor le este teamă atât de jocul bun al Stelei, cât și de atmosfera infernală de pe Arena Națională.

Norvegienii de la Molde și-au făcut lecțiile înaintea meciului cu Steaua. Fost atacant, Ole Gunnar Solskjaer știe că oamenii săi din ofensivă vor avea viață grea cu fundașii roș-albaștrilor.

Ole Gunnar Solskjaer: „Va fi un test dificil pentru jucătorii mei. Steaua e o echipă care se apară foarte bine, nu îţi poţi crea multe ocazii.”

Puține lucruri din fotbal îl mai pot impresiona pe omul care a jucat 11 ani pentru Manchester United și a câștigat Liga Campionilor, după finala fabuloasă din 1999, cu Bayern Munchen. Atmosfera de pe Arena Națională îi va lăsa însă cu gura căscată pe elevii săi.

Ole Gunnar Solskjaer: „Va fi o atmosferă de care se vor bucura şi jucătorii mei. Vor vedea cum se joacă fotbalul la nivel înalt şi vor savura aceste momente. Cei de la Copenhaga au spus că a fost cea mai frumoasă atmosferă pe care au văzut-o vreodată. Câţiva dintre oamenii pe care i-am lăsat acasă au fost foarte dezamăgiţi din acest motiv.”

Børre Steenslid: „Am auzit multe lucruri bune despre clubul Steaua, are experienţă în Europa, dar n-am ştiut că vin atâţia oameni la meciuri.”

Dacă omul care a înscris 126 de goluri pentru United a fost impresionat de Chiricheș, Gardoș sau Szukala, fundasii lui Molde au avut alti remarcați. Adi Rocha si Nikolic sunt steliștii care îi sperie cel mai mult pe norvegieni.

Børre Steenslid: „Îi ştiu pe atacanţii Stelei şi am văzut că sunt foarte buni, în special brazilianul şi băiatul acela înalt.”

Articol preluat de pe DigiSport.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments