Se inaugureaza noi zboruri de pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Wizz Air introduce curse spre Germania, Danemarca si Marea Britanie pe rute complet noi, in acest an.

Este vorba de zborurile Timisoara – Karlsruhe, Timisoara – Nurnberg (Germania), Timisoara – Billund (Danemarca) si  Timisoara – Doncaster (Marea Britanie).

Aeronavele vor zbura pe noile rute din luna septembrie, iar pretul biletelor va fi promotionale. Vor porni de la 99 de lei.

4 destinatii noi si zboruri suplimentare spre alte 5 destinatii, la Aeroportul Timisoara dar si reducerea frecventelor pentru doua destinatii sunt noutatile pentru finalul verii 2019.

Partenerul Aeroportului Timisoara, compania aeriana Wizz Air, va aloca din septembrie a treia aeronava bazei de la Timisoara si va deschide 4 destinatii noi, cu zbor direct din Timisoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg si Baden Baden (Germania). Toate destinatiile vor avea o frecventa de doua ori pe saptamana. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile catre Londra Luton (de la 7 zboruri pe saptamana, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund si Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri saptamanale). Doua zboruri – spre Tel Aviv si Bologna – vor avea o frecventa mai redusa, de la 3 la 2 fiecare.

Comentati folosind contul Facebook

comments