Asociaţia Free Amely 2007 din Lugoj a primit în aceste zile vizita unor prieteni de la Clubul Lions din Danemarca, care, la iniţiativa lui Ernst Bulskov Pedersen, ajută de aproape petru ani câinii şi pisicile fără stăpân de la noi.

“De când ne-au cunoscut, Ernst Bulskov Pedersen şi alţi membri ai Clubului Lions din Danemarca vin cu ajutoare consistente pentru câinii şi pisicile fără stăpân din Lugoj. De data aceasta am primit o donaţie de 500 euro (bani ce vor fi folosiţi pentru achiziţionarea microbuzului asociaţiei), peste 100 de kilograme de hrană pentru câini şi pisici şi diferite obiecte necesare întreţinerii câinilor din adăpostul gestionat de noi. Le mulţumim prietenilor noştri danezi, în special lui Ernst Bulskov, atât pentru ajutorul de astăzi cât şi pentru ceea ce au făcut până acum pentru animalele fără stăpân de la noi!”, ne-a declarat Elena Balaj, preşedinte al Asociaţiei Free Amely 2007 Lugoj.

De remarcat faptul că Ernst Bulskov are acasă doi câini adoptaţi din România, unul din Bucureşti (Bobi) şi unul din Lugoj (Lucky). În altă ordine de idei, Martin Nielsen, tot din Danemarca, aflat vineri pentru prima dată la Lugoj, a salvat un câine din adăpost, l-a adoptat şi i-a pus numele LUGOJ, ca semn de preţuire pentru municipiul nostru, şi a promis că va reveni oricând cu plăcere în oraşul de pe Timiş.

Membrii Asociaţiei Free Amely 2007 ne-au declarat că sunt fericiţi de fiecare dată când pot oferi şansa unei vieţi mai bune câinilor, cei mai buni prieteni ai omului, dar şi cei mai abandonaţi de către om.

În această săptămână au mai plecat la case noi, în Elveţia, înc

Articol preluat de pe ZiarulActualitatea.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments