http://4.bp.blogspot.com/-KCpPLNJMHP0/T1hpnAcdKSI/AAAAAAAAQtg/l9StOzyoYeE/s1600/8_martie_9.jpgLansare concurs -Ziua mamei
Asociatia culturala romana din Danemarca lanseaza, in colaborare cu Ambasada Romaniei in Danemarca, concursul ,,Ziua mamei”, eveniment in cadrul caruia va fi premiata cea mai frumoasa scrisoare, poezie sau desen, dedicat mamei.
Concursul se va desfasura in perioada 1-28 februarie 2013 si este accesibil tuturor copiilor romani, cu varste cuprinse intre 3-14 ani, rezidenti in Danemarca care doresc sa se inscrie la concurs.
Copii vor compune(realiza) o scrisoare, poezie sau desen pe o foaie A4. Se vor trece pe verso urmatoarele date de identificare a candidatului:
a).Nume, prenumele copilului si varsta
b) Adresa de contact, adresa e-mail, eventual un numar de telefon.
Toate lucrarile vor fi trimise, pana la data de 28 februarie, pe adresa A.C.R-DK,Engelholm Alle 30.1,-2 Høje Taastrup.2630 Taastrup.
Organizatorii concursului vor desemna o comisie care va selecta cele mai reusite 10 ,,opere”. Ulterior, vor fi selectate primele trei premii si 5 mentiuni.
Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul Asociatiei si a Ambasadei Romaniei la Copenhaga.
Premierea castigatorilor va avea loc intr-un cadru oficial, unde sunt invitati sa participe toti copii pentru a vedea expozitia tuturor lucrarilor inscrise la concurs.

Pagina de Facebook a evenimentului   http://www.facebook.com/events/435393159865233/

Comentati folosind contul Facebook

comments