Ambasadorul Danemarcei la Bucuresti, Michael Sternberg, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca intalnirea cu liderii USL, de miercuri, are loc la initiativa liderului PSD Victor Ponta, diplomatul de la Copenhaga spunand ca rolul sau este de a „asculta opiniile”

„Intalnirea de miercuri are loc la initiativa domnului Ponta, care m-a contactat in acest sens”, a spus ambasadorul.

Intrebat daca va transmite cu aceasta ocazie vreun mesaj in legatura cu evenimentele petrecute in ultimele zile la Bucuresti, ambasadorul, a carui tara asigura presedintia UE, a spus: „Noi suntem aici pentru a asculta opiniile”.

Potrivit sursei citate, Victor Ponta doreste sa informeze intr-un cadru mai larg despre vizita sa la Bruxelles. Reuniunea va avea mai degraba un caracter informal, iar invitatia „este libera” pentru toti reprezentantii statelor UE acreditati la Bucuresti.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu se vor intalni, miercuri dimineata, cu ambasadorii statelor UE acreditati la Bucuresti, pentru a le transmite punctul de vedere al opozitiei fata de situatia din Romania.

„Miercuri dimineata, impreuna cu domnul Antonescu, vom avea o intalnire cu toti ambasadorii acreditati la Bucuresti ai UE pentru a explica punctul nostru de vedere, al opozitiei, mai ales pentru a asigura inca o data ca sistemul acesta de manipulare pe care, din pacate, si premierul Boc l-a folosit este absolut lamentabil”, a spus, luni, presedintele PSD, Victor Ponta, inaintea reuniunii conducerilor partidelor membre ale USL.

Ponta a spus ca USL nu a cerut niciodata sistarea fondurilor europene si a precizat ca o astfel de afirmatie reprezinta „o minciuna ingrozitoare”.

El a spus ca liderii opozitiei sunt indignati de modul in care premierul duce aceasta batalie politica.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments