http://www.mortenbo.com/manus/foredrag/fotofortaelle/27.jpgPresa, amatoare de senzational deformeaza adevarul. Stiu ca si in presa daneza sunt si au fost articole despre romani dar (inca) nu am ajuns la nivelul in care sa fim doscriminati din cauza originii etnice, ci poate prin simplul fapt ca suntem imigranti. Asta nu putem schimba…

Trebuie sa ne bucuram macar de faptul ca avem pielea alba. 😀  Inspectorul de Politie, Ove Dahl nu este un formator de opinie publica. Sunt realist prin faptul ca danezii cred in TV ca in Dumnezeu dar stiu ca la locul de munca si unde socializam stim sa ne facem o impresie placuta chiar daca nu stiu cine face nu stiu ce belea in Danemarca.  Astia au fost si vor fi mereu …

Banuiesc faptul ca romanii sunt mereu nemultumiti de sine si mult prea pesemisti. Va dau jos cateva cautari din Google-ul danez :

 

 

polakker – polonezi

litauere – lituanieni

ukrainere – ucrainieni

ungarere – unguri

bulgarere – bulgari

Dupa cum vedeti, fiecare natiune are problemele ei dar noi mereu consideram ca ale noastre sunt cele mai mari.

http://a.bimg.dk/node-images/308/2/580x362-c/2308118-ove-dahl.jpg

Urmeaza mai jos si articolul din presa din tara. Dupa modul in care sunt prezentate treburile, probabil ca rudele noastre cred ca aici este Vestul Salbatic.

Acuzate doar pentru că erau românce. Cele două prostituate reţinute pentru uciderea unui polonez într-un cinematograf care difuza filme pentru adulţi au fost eliberate de poliţia daneză după s-a constatat că dovezile impotriva lor sunt insuficiente. Românii din Danemarca sunt revoltaţi şi spun că cele două femei au fost reţinute doar pentru că provin din România. Ba chiar mai mult una dintre ele este hotărâtă să ceară despăgubiri mai mari decât cele oferite de statul danez.

[poll id=”5″]

Articol preluat de pe PrimaTV.ro

In poza este Ove Dahl care acum 2 ani jumatate a declarat : „Romanii nu au scrupule. Te vor omori pentru 100 de coroane (15 euro). E o cultura complet diferita decat a noastra”

Comentati folosind contul Facebook

comments