Români din toate colțurile Danemarcei, adunați-vă în Aarhus, la Studenterhus (Nørre Ringgade 3, 8000, Aarhus C), să sărbătorim 1 Decembrie Românesc!

Vă așteptăm duminică, 2 Decembrie 2012, între orele 16:00 – 19:00, să petrecem Ziua Națională a României într-o atmosferă cât se poate de plăcută, cu mâncăruri tradiționale românești și muzică live, în compania celorlalți studenți români și invitați internaționali.

Dacă vrei să iți impresionezi prietenii cu talentele culinare, te provocăm să-ți cauți partener și să fii chiar tu într-o echipă de gătit! Ai ocazia să iți pui în valoare și spiritul antreprenor, să iți vinzi bucatele, la un preț “ca-ntre prieteni” ! ☺ .

“Mâncătorii” vor desemna cea mai bună echipă de bucătari, pe care o vom premia, printre altele, cu o licoare fermecată, autohtonă, numai bună de sărbătorit ☺.

De asemenea, vom premia și “Cel mai Român Român”, care va convinge participanții prin purtarea celui mai original însemn românesc! (Pictează-te, poartă culorile naționale, fă o tumbă, orice 🙂 – românii sunt o nație creativă! )

În cadrul evenimentului, veți avea ocazia să cumpărați bere, suc, cafea, etc. de la barul cafenelei Studenterhus, la preț de Sărbătoare! ** , iar petrecerea se poate intinde.

Ai alte idei de petrecere a 1 Decembrie Românesc? Zi-ne, strânge cele mai multe like-uri, și pune-ți ideea în practică! ☺

Te așteptăm,
Cu drag,
Echipa LSRS Danemarca

** Un discount se va oferi membrilor LSRS. Dacă ești student sau ai intenția de a studia la o unitate de învățământ din Danemarca, ești invitat să te înscrii aici www.lsrs.ro .

# Pentru alte proiecte LSRS Danemarca verifică www.facebook.com/lsrs.danemarca

sau

http://wiki.lsrs.ro/

# Dacă vrei să faci parte din echipa LSRS Danemarca, exprimă-ți intenția prin trimiterea CV-ului și a unei scrisori de intenție ( maxim 1 pagină), la [email protected]

Comentati folosind contul Facebook

comments