Persoane care să lucreze în horticultură (solar pentru roșii)

Unde? Reykholt, Islanda

Despre locul de muncă: se angajează persoane care să se ocupe de cultivarea și îngrijirea roșiilor la o fermă din sudul Islandei. Vă veți ocupa de îngijirea roșiilor, de cules și de impachetarea acestora pentru a fi trimise către vânzare. Veți lucra 40 de ore pe săptămână, iar angajatorul dorește pe cineva care să înceapă câtmai curând. Friðheimar se află la aproximativ 90 de kilometri de capitala Islandei. Angajatorul dorește să angajeze, preferabil, două persoane (cuplu sau prieteni), care să aibă peste 25 de ani.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vă doriți să munciți, să înțelegeți cât de importantă este munca în echipă și să fiți persoane punctuale și responsabile. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să fiți de acord să locuiți la țară.

Alte informații: [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „fridheimar” în dreptul angajatorului.

Despre angajator:

Adresă: Friðheimar, Reykholt, Islanda

Telefon: +354 486 8894

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments