Camerista

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se cauta camerista, care sa lucreze la un hotel din Islanda. Va veti ocupa de ingrijrea camerelor din hotel: schimbat lenjerii, sters praful, dat cu aspiratorul, sters geamurile. De asemenea, va veti asigura ca oaspetii au mereu lenjerii si prosoape curate. Locul de munca este disponibil in perioada mai-septembrie, pe perioada verii. Veti lucra in ture, insa angajatorul este flexibil in privinta programului.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul prefera persoane care au deja experienta in domeniu si care stiu sa fie foarte bine organizate. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana responsabila si atenta la detalii. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca veti interactiona in mare parte cu oaspeti straini. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand, pe adresa de e-mail: [email protected], inainte de 5 martie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments